Luptătorii libanezi din Hezbollah au lansat duminică o rachetă asupra unui sat israelian de la graniţa de nord cu Libanul, omorând o persoană şi rănind alte trei, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicii israelieni anunţaseră iniţial că două persoane au fost rănite în atacul asupra Shtula, o comunitate agricolă care se învecinează cu gardul de frontieră, aflată vizavi de comunitatea libaneză Ayta a-Shab.

O înregistrare video din Shtula postată pe X arată un soldat care verifică un bărbat care nu se mişcă şi e plin de sânge, îmbrăcat în civil.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reuters precizează că nu a putut verifica imediat imaginile.

Armata israeliană a anunţat că a efectuat lovituri asupra Libanului ca represalii.
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.