O femeie a murit, iar alte 14 persoane au fost rănite în noaptea de marţi spre miercuri, într-o explozie violentă într-un imobil la Valladolid, în Spania, care ar fi putut să fie cauzată de o scurgere de gaze naturale, anunţă miercuri autorităţile, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit serviciilor de urgenţă, explozia a avut loc cu puţin înainte de ora locală 23.00 (miercuri, 0.00, ora României), într-un bloc cu patru etaje, în acest oraş cu 300.000 de locuitori, capitala regiunii Castilia şi Leon.

Salvatori au descoperit miercuri în zori, după mai multe ore de căutări, corpul fără viaţă al unei femei în vârstă de 53 de ani, care a rămas blocată între dărâmăturile clădirii, care a luat foc după explozie.

În total, 14 persoane au fost rănite în deflagraţie, iar zece au fost conduse la spital, precizează salvatorii.

Doi dintre răniţi se aflau în stare gravă, a anunţat Primăria Valladolid.

Cauzele acestui incident fac obiectul unei anchete.

Potrivit primelor elemente disponibile, ”totul sugerează că ar putea fi vorba despre o explozie de gaze naturale”, a declarat presei primviceprimarul Valladolid, Irene Carvajal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.