O persoană a murit, după ce o telecabină de teleferic s-a desprins de pe cablu, duminică, în nordul Cehiei, iar alte persoane au fost salvate din altă telecabină, a anunţat un purtător de cuvânt al serviciilor de intervenţie, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Telefericul către Muntele Jested, cu o altitudine de peste 306 metri, are două telecabine, operată fiecare de către un operator.

”O telecabină a căzut în timp ce cobora. Înăuntru se afla o persoană, care, din nefericire, a murit din cauza rănilor”, a anunţat la televiziunea cehă un purtător de cuvânt al serviciilor de intervenţie, Michael Georgiev.

”Din fericire, cealaltă telecabină a rămas la locul său, iar 15 persoane au fost evacuate. Ele nu ar fi fost rănite, dar au suferit un şoc mental”, a declarat el

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.