Un militar francez şi-a cerut în căsătorie tânăra parteneră înainte de a defila, miercuri, de Ziua Naţională a Franţei, împreună cu regimentul pe Champs-Elysées, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul militar, purtând uniforma Şcolii Militare din Coëtquidan, a îngenunchiat, la doi paşi de Arcul de Triumf, în faţa logodnicei sale, emoţionată.

”Da, eram la curent”, spune unul dintre cameramani.

Militarul, care purta mănuşi albe, a pus inelul pe degetul viitoarei sale soţii.

El s-a ridicat apoi şi a îmbrăţişat-o, în uralele mulţimii şi ale camarazilor.

”Toate felicitările noastre”, îi urează într-un mesaj postat pe Twitter Forţele terestre franceze.

”Echipele noastre au doscutat cu el şi, emoţionate de povestea lui, s-au dus să-i caute partenera de cealaltă parte a barierei, pentru ca el să o poată cere în căsătorie cu panaş, ca în Armata terestră”, declară pentru Le Figaro Ministerul francez al Apărări.

Defilarea de la 14 iulie, de Ziua Naţională a Franţei se desfăşoară anul acesta ca de obicei.

La eveniment iau parte 5.000 de participanţi - 4.300 de militari pedeştri, 73 de avioane,24 de elicoptere, 221 de vehicule şi 200 de cai din Garda Republicană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.