Un militar francez şi-a cerut în căsătorie tânăra parteneră înainte de a defila, miercuri, de Ziua Naţională a Franţei, împreună cu regimentul pe Champs-Elysées, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul militar, purtând uniforma Şcolii Militare din Coëtquidan, a îngenunchiat, la doi paşi de Arcul de Triumf, în faţa logodnicei sale, emoţionată.

”Da, eram la curent”, spune unul dintre cameramani.

Militarul, care purta mănuşi albe, a pus inelul pe degetul viitoarei sale soţii.

El s-a ridicat apoi şi a îmbrăţişat-o, în uralele mulţimii şi ale camarazilor.

”Toate felicitările noastre”, îi urează într-un mesaj postat pe Twitter Forţele terestre franceze.

”Echipele noastre au doscutat cu el şi, emoţionate de povestea lui, s-au dus să-i caute partenera de cealaltă parte a barierei, pentru ca el să o poată cere în căsătorie cu panaş, ca în Armata terestră”, declară pentru Le Figaro Ministerul francez al Apărări.

Defilarea de la 14 iulie, de Ziua Naţională a Franţei se desfăşoară anul acesta ca de obicei.

La eveniment iau parte 5.000 de participanţi - 4.300 de militari pedeştri, 73 de avioane,24 de elicoptere, 221 de vehicule şi 200 de cai din Garda Republicană.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.