Consilierul pe probleme de securitate naţională al Casei Albe, Jake Sullivan, a declarat miercuri că are "încredere totală" în Secret Service, serviciul care asigură securitatea demnitarilor americani, în ciuda faptului că s-a trezit cu un intrus în plină noapte la domiciliul său, deşi era păzit de agenţii americani, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secret Service a declarat marţi că investighează un incident de securitate la locuinţa unui demnitar "protejat", dar nu l-a numit pe Sullivan.

The Washington Post a relatat însă pe surse că Jake Sullivan s-a trezit luna trecută, în plină noapte, cu un intrus în locuinţă, fără ca acesta să fi fost detectat de agenţii Secret Service care îi păzeau casa. 

Sullivan are alocată o echipă a Serviciului Secret care îl păzeşte 24 de ore din 24. Dar agenţii staţionaţi în faţa casei nu şi-au dat seama că un intrus a pătruns în locuinţa situată în cartierul West End din Washington, până când bărbatul nu a plecat deja, iar Sullivan a ieşit afară pentru a-i alerta pe agenţi.

Sullivan a refuzat miercuri să comenteze incidentul, dar a declarat că are "încredere totală" în Secret Service.

CITEȘTE ȘI Consilierul pentru securitate naţională de la Casa Albă s-a confruntat cu un intrus la domiciliu. Secret Service investighează cum a intrat bărbatul în locuinţa lui Jake Sullivan fără a fi depistat de echipa de protecţie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.