Reuters a publicat, duminică, o înregistrare video cu fotojurnalistul agenţiei Anadolu, Mohammad Al-Aloul, care şi-a pierdut copiii, patru dintre fraţii săi şi pe copiii acestora într-un atac israelian asupra taberei de refugiaţi Maghazi din Gaza, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am aflat că toţi cei patru copii ai mei au fost martirizaţi. Singura mea fiică a fost martirizată. Fiul meu Ahmed, cel bun, Dumnezeu să aibă milă de el. Kenan, fie ca Dumnezeu să aibă milă de el. Qais, fie ca Dumnezeu să aibă milă de el. Ce pot să vă spun?

Nepoţii mei au fost martirizaţi, fie ca Dumnezeu să aibă milă de ei. Fratele meu a fost martirizat împreună cu copiii săi Aboud, Abdelrahim şi Layan. Toţi fraţii mei au fost martirizaţi, cu excepţia unuia, Mahmoud, care a fost rănit când zidurile au căzut pe spatele lui. Soţia mea este în stare critică", a declarat Al-Aloul în lacrimi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.