O fostă Playmate de la revista erotică Playboy, Karen McDougal, care susţine că a întreţinut o relaţie de mai multe luni cu Donald Trump - cu zece ani înainte să fie ales - a declarat pentru CNN că Trump i-a propus bani în urma unei relaţii sexuale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Karen McDougal a depus plângere marţi la un tribunal de la Los Angeles, cerând să se invalideze clauza de confidenţialitate pe care a semnat-o pentru a păstra tăcerea asupra ”relaţiei (sale) romantice” de zece luni, în 2006 şi 2007 cu preşedintele republican.

Ea afirmă în plângere că a primit 150.000 de dolari în schimbul tăcerii şi afirmă că jumătate a fost plătită avocatului său, care se afla, în opinia sa, în complicitate cu tabăra lui Trump.

Fostul manechin a declarat joi la CNN că a întreţinut o primă relaţie sexuală, în 2006, cu Donald Trump, într-un hotel din Los Angeles, la puţin timp după ce Melania, soţia lui Donald, l-a născut pe fiul lor Baron.

”După relaţia noastră intimă, el a încercat să mă plătească. Iar eu nu ştiam ce să cred”, a declarat McDougal la CNN.

”L-am privit şi i-am spus că nu sunt aşa, nu sunt genul acesta de fată”, a adăugat fosta Playmate, care afirmă că acest episod a ”întristat-o foarte mult”. ”Asta mi-a făcut rău”, a povestit ea, precizând că a plâns pe bancheta din spatele maşinii care a adus-o acasă după aceea.

În pofida acestui incident, magnatul şi cu ea au petrecut ”mult timp împreună”. ”Este o adevărată relaţie. Existau sentimente între noi”, a declarat ea, precizând că s-a simţit ”vinovată” faţă de soţia lui Donald Trump.

După ce a fost dezvăluită această relaţie în presă, McDougall spune că este vizată de o serie de presiuni şi ameninţări să nu stea de vorbă cu jurnalişti, iar echipa juridică a lui Trump produce infirmaţii cu scopulde a o discredita.

Cazul ei aminteşte de cel al lui Stormy Daniels, o actriţă porno care susţine şi ea că a avut o relaţie secretă cu preşedintele american în perioada 2006-2007 şi care a depus plângere în vederea anulării unui contract de confidenţialitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.