Un fost consilier al echipei de campanie a lui Donald Trump a recunoscut, în faţa parlamentarilor americani, că s-a întâlnit cu oficiali ruşi în iulie 2016, informează New York Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Carter Page a negat în repetate rânduri că s-a întâlnit cu membri ai Guvernului rus în timpul călătoriei sale la Moscova în 2016, subliniind că a discutat cu "intelectuali".
 
Însă, New York Times notează că Page a trimis un mail cel puţin unui consilier de campanie al lui Donald Trump cu observaţii despre discuţiile cu membri ai Guvernului rus.
 
Mesajul trimis de Carter Page a fost citit în timpul audierii din cadrul Comisiei de Informaţii a Camerei Reprezentanţilor, care investighează amestecarea ruşilor în alegerile prezidenţiale din Statele Unite.
 
Carter Page a încercat să minimalizeze importanţa întâlnirilor sale din Rusia, în vara anului 2016. "Am salutat scurt două persoane, atât", a spus el, precizând că acestea era de rang înalt.
 
Luni, fostul director al campaniei candidatului Donald Trump Paul Manafort a fost inculpat de procurorul special al Departamentului Justiţiei Robert Mueller.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.