Un elev în vârstă de 14 ani, înarmat cu două cuţite, a înjunghiat trei profesori şi doi elevi, joi, într-o şcoală din sudul Spaniei, după care a fost arestat, anunţă poliţia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adolescentul a lovit cu cuţitul cinci persoane, la scurt timp după începerea orelor, într-o şcoală de la Jerez de la Frontera, în Andaluzia, a anunţat, la faţa locului, un purtăror de cuvânt al poliţiei, Adrian Dominguez.

”Poliţia l-a localizat pe suspect şa etajul trei. El avea asupra sa cele două cuţite folosite în atacarea a trei profesori şi doi elevi!”, a declarat el.

Suspectul a fost arestat şi condus la un comisariat.

Purtătorul de cuvânt nu a fost în măsură să dea detalii despre gravitatea rănilor.

Însă presa spaniolă scrie că un profesor se afla în stare gravă după ce a fost atins la un ochi, iar celalte victime au fost rănite uşor.

Părinţi îngrijoraţi s-au precipitat în faţa şcolii, încercuită de către poliţie, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea spaniolă.

”A fost devastator şi dramatic, pentru că toţi părinţii se aflau în afara şcolii şi voiau să poată să-şi strângă copiii în braţe”, a declarat presei primarul din Jerez de la Frontera, Maria José Garcia-Pelayo.

Ea a precizat că elevul a fost imobilizat de către profesori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.