O femeie care şi-a vândut fiul unor pedofili, pe Darknet, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale, a fost condamnată la 12 ani şi jumătate de închisoare de un tribunal din sudul Germaniei, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un tribunal din Freiburg l-a condamnat la închisoare şi pe partenerul acesteia, tatăl vitreg al băiatului, la 12 ani de închisoare.

Băiatul avea vârsta de nouă ani atunci când a început pocesul, în iunie.

Berrin Taha, în vârstă de 48 de ani, şi Christian Lais, în vârstă de 39 de ani, sunt cetăţeni germani şi locuiesc la Staufen, lângă Freiburg.

Darknetul este o parte întunecată a Internetului, la care motoarele de căutare nu ajung.

Tribunalul a condamnat, luni, la zece ani de închisoare, un spaniol, din cauza abuzării sexuale repetate a băiatului.

Cuplul a fost găsit vinovat de viol, agresiune sexuală gravă asupra unor copii, obligarea la prostituţie şi pornografie infantilă.

Potrivit unei înregistrări video a unor abuzuri sexuale la care a fost supus, băiatul era de asemenea umilit verbal şi înjurat şi era legat.

Lais a fost condamnat, în afară de cei 12 ani de închisoare, la arest preventiv.

Băiatul locuieşte în prezent cu părinţi adoptivi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.