Un corp care corespunde descrierii lui Gabrielle Petito a fost descoperit într-o zonă în Parcul Naţional Wyoming, în care erau în curs căutări în vederea găsirii tinerei călătoare americane, a cărei dispariţie a emoţionat ţara, au anunţat autorităţile, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Biroul medicinei legale din comitatul Teton a fost trimis să recupereze corpul din Pacrul Naţional din comitat”, a declarat AFP coronerul comitatului, Brent Blue.

Corpul corespunde descrierii tinerei date dispărute, a anunţat într-o conferinţă de presă poliţia federală (FBI).

”Mai devreme, rămăşiţe umane au fost descoperite, care corespund descrieii lui Gabrielle +Gabby+ Petito", a anunţat într-o conferinţă de presă agentul FBI Charles Jones.

”Aş vrea să transmit condolenţe sincere şi profunde familiei lui Gabby", a adăugat el.

Autorităţile americane au lansat o vastă operaţiune de căutare a tinerei, în vârstă de 22 de ani, dată dispărută la 11 septembrie, în timpul unei călătorii cu partenerul său.

Părinţii tinerei au comunicat pentru ultima oară cu ea pe când cuplul de afla în Parcul Naţional Grand Teton, în Wyoming, a precizat familia.

Gabrielle "Gabby" Petito a renunţat la locul de muncă şi a plecat, în iulie, într-o aventură prin ţară, cu o camionetă, împreună cu prietenul său, Brian Laundrie, în vârstă de 23 de ani, în care şi-au povestit drumeţia în postări idilice pe Instagram.

În urmă cu peste două săptămâni, Laundrie s-a întors singur acasă, la North Port, în Florida, cu camioneta prietenei sale.

Laundrie a fost declarat persoană ”demnă de interes” de către anchetatori, însă a ”dispărut” după aceea, şi el.

Părinţii săi nu l-au mai văzut de marţi, a anunţat vineri Poliţia din North Port.

Forţe de ordine anunţă acum că lucrează la un caz de ”dispariţii multiple”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.