Un bărbat înarmat reţinea marţi cinci persoane ostatice, într-o tutungerie, la Blagnac, în apropiere de Toulouse, dezvăluie La Dépêche du Midi, o informaţie confirmată de o sursă din cadrul poliţiei pentru Le Figaro, care scrie, citând o sursă din cadrul poliţiei, că pista teroristă este, pentru moment, îndepărtată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Motivaţiile autorului luării de ostatici erau, pentru moment, vagi. El ar fi echipat cu o cameră de luat imagini GoPro şi o şapcă.

Un perimetru de securitate de aproximativ 300-500 de metri a fost instituit în jurul localului.

Bărbatul ar fi tras asupra poliţiştilor, pentru ca aceştia să se îndepărteze de perimetrul de securitate şi ar fi cerut să discute cu un negociator, potrivit Le Figaro.

Filiala de la Toulouse a RAID se află la faţa locului, iar poliţia le-a recomandat persoanelor din vecinătate săevite perimetrul.

Potrivit unui martor intervievat de La Dépêche du Midi ar fi vorba despre un jaf care ar fi luat o întorsătură nedorită.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.