Un bărbat în vârstă de 59 de ani a murit, joi, din cauza furtunii Friederike, care afectează Germania şi a perturbat traficul feroviar în vestul ţării, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un copac a căzut peste bărbat, iar acesta a murit pe loc, a anunţat poliţia din localitatea Emmerich-Elten, din Renania de Nord-Westfalia.

La Ratingen, o femeie a fost rănită de un copac doborât de vânt. Alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier produs din cauza vântului.

În landul din vestul Germaniei, traficul feroviar a fost întrerupt. Deutsche Bahn a decis întreruperea traficului feroviar şi într-o parte a landului Renania-Palatinat şi a Saxoniei Inferioare. 

Numeroase şcoli şi grădiniţe au rămas închise, iar mai multe zboruri au fost anulate pe aeroporturile din Dusseldorf şi Munchen. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.