Şapte persoane au fost rănite, dintre care trei grav, după ce un balon cu aer cald a luat foc în timpul decolării, sâmbătă dimineaţă, în cantonul Zug, din nordul Elveţiei, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Balonul tocmai decolase de la Mattenboden, în municipalitatea Hünenberg, în jurul orei 6, când a luat foc şi s-a prăbuşit la pământ de la o altitudine joasă, precizează un comunicat al poliţiei.

Patru femei şi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 62 de ani au fost răniţi.

Două femei şi un bărbat sunt în stare gravă în urma accidentului, ale cărui cauze sunt încă necunoscute. Ceilalţi patru pasageri au suferit răni minore.

Pompierii locali au reuşit să stingă rapid incendiul şi să securizeze locul incidentului.

Răniţii au fost transportaţi la spital de către serviciile de urgenţă şi persoane particulare.

Serviciul elveţian de investigaţii de securitate (SESE) se ocupă de anchetă. Procuratura federală este responsabilă pentru orice urmărire penală, deoarece accidentul intră sub incidenţa Legii federale privind aviaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.