Un băiat în vârstă de şase ani, Casper, care călătorea neînsoţit pentru a se duce la bunica sa, la Fort Myers, în Florida, a fost îmbarcat înainte de Crăciun, joi, într-un avion către Orlando, la 250 de kilometri distanţă faţă de destinaţia sa, ca în filmul ”Home Alone”, relatează Wink News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casper a fost instalat într-un avion al companiei Spirit Airlines, care urma să decoleze de la Philadelphia - dar nu în cel care ateriza pe aeroportul din Fort Myers.

Maria Ramos, care-şi aştepta nepotul pe aeroport, a fost cuprinsă de panică, declară ea Wink News.

”Am dat fuga în avion, către însoţitoarea de bord, şi am întrebat-o «unde este nepotul meu? V-a fost predat la Philadelphia?». Ea a răspuns că «nu, n-am copii cu mine»”, declară ea publicaţiei americane.

Casper a sunat-o apoi din aeroportul din Orlando, iar bunica sa a parcurs în pripă cei aproape 250 de kilometri care-i despărţeau.

Compania aeriană a propus să ramburseze călătoria, scrie presa americană, însă Maria Ramos vrea să afle, mai întâi, cum s-a putut întâmpla acest lucru.

”L-au dat jos din avion? Însoţitoarea de zbor l-a lăsat să plece singur? S-a urcat singur în  avionul greşit?”, se întreabă bunica lui Casper.

”Copilul s-a aflat mereu în grija şi sub supravegherea unui membru al echipei Spirit, iar imediat ce-am descoperit eroarea, am luat măsuri imediate să comunicăm cu familia şi să-l reconectăm”, dă asigurări întreprinderea într-un comunicat transmis Wink News.

Ea anunţă că a deschis o anchetă internă, pentru a încerca să înţeleagă circumstanţele acestei confuzii.

”Ne cerem scuze familiei pentru această experienţă”, anunţă Spirit Airlines.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.