Un avion aparţinând companiei aeriene americane United Airlines care efectua un zbor către Londra a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Shannon, al treilea cel mai important aeroport din Irlanda, din cauza unor turbulenţe puternice, în urma cărora 12 persoane au nevoie de îngrijiri la spital, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unsprezece dintre cele 12 persoane au fost externate de la Spitalul Universităţii Limerick după ce au primit îngrijiri pentru răni minore, potrivit unor oficiali.

Unul dintre răniţi era evaluat în continuare.

Potrivit unor oficiali, zborul 880 a sosit pe Aeroportul Shannon miercuri dimineaţa.

Avionul asigura o legătură de la Houston (Texas) la Londra, unde urma să aterizeze pe Aeroportul Heathrow.

Compania United Airlines, cu sediul la Chicago, a anunţat că o "turbulenţă puernică şi neaşteptată" a condus la redirecţionarea avionului de tip Boeing 767-300 la bordul căruia se aflau 207 pasageri, trei membri ai echipajului şi zece însoţitori de bord.

Reprezentanţi ai aeroportului au anunţat anterior că 14 pasageri şi doi membri ai echipajului au fost transferaţi la Spitalul Universităţii Limerick pentru a primi îngrijiri, dar au revenit asupra acestei informaţii şi au anunţat că 12 persoane au primit îngrijiri în urma incidentului. Celelalte persoane au primit îngrijiri pe aeroport.

Pacienţii au primit îngrijiri pentru leziuni la nivelul unor ţesuturi moi, tăieturi şi răni uşoare la cap.

United Airlines a anunţat că unul dintre însoţitorii de bord se afla în continuare la spital.

Compania a precizat că zece pasageri şi doi însoţitori de bord au avut nevoie de îngrijiri la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.