Un avion de luptă rusesc SU-34 s-a prăbuşit în regiunea Briansk, la graniţa cu Ucraina, a anunţat agenţia de presă TASS, citând serviciile de urgenţă. El al doilea incident de acest fel care se produce sâmbătă, după ce un elicopter a fost aparent doborât în aceeaşi regiune, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un avion de vânătoare Su-34 s-a prăbuşit în apropiere de graniţa cu Ucraina. Deocamdată nu se ştie care este soarta celor aflaţi la bord", a declarat o sursă citată de TASS.

Circumstanţele prăbuşirii sunt în curs de clarificare, a precizat sursa TASS.

Anterior, un elicopter Mi-8 s-a prăbuşit în aceeaşi regiunea Briansk, iar doi membri ai echipajului şi-au pierdut viaţa.

"Elicopterul s-a prăbuşit în oraşul Klinţi, potrivit datelor preliminare, din cauza unui incendiu la motor", a declarat o sursă a agenţiei TASS. Autorităţile locale au anunţat că nu sunt victime civile sau pagube la locul de prăbuşire, potrivit TASS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.