Kremlinul a asigurat duminică că este pregătit să negocieze cu Ucraina, propunând ca loc de întâlnire Gomel din Belarus, ţară de unde Rusia şi-a încercuit vecinul, în timp ce preşedintele rus a salutat "eroismul" forţelor sale militare, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O delegaţie cu reprezentanţi ai "ministerelor Afacerilor Externe, Apărării şi altor servicii, în special a administraţiei prezidenţiale a sosit în Belarus pentru negocieri cu ucrainenii", potrivit purtătorului de cuvânt al preşedinţiei ruse, citat de agenţiile naţionale. 

Armata rusă a afirmat, duminică, că a încercuit două mari oraşe din sudul Ucrainei, Herson şi Berdeansk, în a patra zi a invaziei în ţară.

În plus, autorităţile de la Harkov au anunţat că vehicule militare ruseşti au ajuns în centrul oraşului şi cer populaţiei să nu iasă din case. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.