Autorităţile din Turcia au anunţat că bilanţul accidentului în care a fost implicat un camion ce transporta migranţi în vestul ţării este de 22 de morţi şi 13 răniţi, printre victime fiind şi copii, informează agenţia Anatolu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Camionul care se deplasa de la Aydin spre Izmir s-a răsturnat de pe autostradă într-un canal de irigaţie, după ce a trecut de trecut prin parapet.

Bilanţul iniţial anunţa 15 morţi şi numeroşi răniţi.

Imagini cu camionul răsturnat şi trupurile persoanelor decedate acoperite de pături sau plastic au fost difuzate de presa locală.

Presa turcă scrie că şoferul camionului se numără printre răniţi şi, în declaraţia dată poliţiştilor, acesta a susţinut că o maşină de culoare a virat brusc în faţa lui.

Autorităţile au lansat o anchetă.

Sâmbătă, un alt accident grav în care au fost implicaţi migranţi s-a petrecut în Grecia.

Cel puţin unsprezece persoane au murit, după ce un camion şi o autoutilitară s-au ciocnit pe o şosea din Grecia. Accidentul a fost urmat de un incendiu.

Cele mai multe victime au decedat după ce autovehiculele au fost cuprinse de flăcări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.