Forţele armate israeliene au lovit 450 de ţinte în ultimele 24 de ore - centre de comandament, puncte de observaţie şi instalaţii de lansarea rachetelor -, în contextul unei intensificări a războiului în Fâşia Gaza, anunţă duminică armata israeliană, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cadrul unei lărgiri a activităţilor terestre, forţe de luptă (israeliene) au lovit celule teroriste care au încercat să atace forţele (israeliene) şi celule teroriste care plănuiau să lanseze rachete antitanc”, anunţă într-un comunicat Tsahalul.

Un ofiţer israelian a fost rănit rănit grav într-un atac cu obuze de mortier, în nordul Fâşiei Gaza, ş,i a fost evacuat să primească îngrijiri medicale, anunţă armata.

Locuitorii Fâşiei Gaza denunţă intensificarea bombardamentelor israeliene începând din noaptea de vineri spre sâmbătă drept cele mai intensive atacuri aeriene de la începutul războiului, la 7 octombrie.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat sâmbătă seara că a început a doua fază a războiului, fără să evoce o invazie terestră, cu scopul de a ”distruge” Hamas într-un război ”lung”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.