Armata israeliană anunţă joi a confiscat ”imagini referitoare la ostatici” la Spitalul al-Shina din Gaza, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tsahalul, care acuză mişcarea islamistă palestiniană Hamas de faptul că a instalat un centru de comandament în spital, desfăşoară de marţi ”operaţiuni precise şi ţintitte” împotriva spitalului.

Ministerul Sănătăţii al Hamas acuză joi Israelul de fptul că a ”distrus” servicii ale Spitalul al-Shifa, cel mai mare spitak din Fâşia Gaza, în care se află sute de pacienţi, membri ai personalului şi pacienţi.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Ministerul acuză Israelul de distrugerea secţiei de radiologie.

”Au distrus Serviciul de Radiologie şi au bombardat Serviciul de Mari Arşi şi de Dializă” ale acestui spital, declară AFP un purtătoir de cuvânt al Spitalului al-Shifa, Ashraf al-Qidreh.

În noaptea de marţi spre miercuri, armata israeliană, care acuză Hmasul de faptul că a instalat un centru de comandament în spital, a desfăşurat ”operaţiuni precise şi ţintite” împotriva spitalului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.