Armata israeliană anunţă miercuri că a distrus 130 de puţuri de tuneluri ale Hamas - de la începutul războiului - şi că îşi continuă ”extinderea” operaţiunilor terestre în Fâşia Gaza, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ingineri militari care luptă în (Fâşia) Gaza distrug armamentul inamicului şi localizează, expun şi detonează puţuri de tuneluri. Printr-o extindere a operaţiunii terestre în Fâşia) Gaza, militarii (israelieni) contracarează infrastructura teroristă a Hamas”, anunţă într-un comunicat Tsahalul.

”În cadrul acţiunilor Forţelor Terestre în Fâşia Gaza, armata israeliană acţionează în prezent pentru a expune şi distruge tunelurile Hamas”, se arată în comunicat.

”De la începutul luptelor, 130 de puţuri de tunel au fost distruse”, precizează Tsahalul.

”Pregătirea (Hamasului) a unei şederi prelungite în tuneluri poate fi constatată pe baza mijloacelor de apă şi oxigen găsite în tuneluri”, afirmă armata israeliană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.