Donald Trump şi Jair Bolsonaro, apropiaţi şi uniţi între altele prin gustul lor asumat al provocării, şi-au confirmat vineri, la summitul G20 de la Osaka, în Japonia, buna înţelegere, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este cineva special”, a lansat miliardarul american, felicitându-l încă o dată pe fostul paraşutist pentru ”una dintre cele mai mari victorii electorale din toate timpurile din lume”.

”El este foarte bun, el este cu adevărat iubit de poporul brazilian”, a adăugat el fără reţinere.

”Eu sunt unul dintre marii dumneavoastră admiratori de mult timp, înainte chiar să fiţi ales”, i-a răspuns preşedintele brazilian, reluând o temă pe care a dezvoltat-o amplu în cursul vizitei sale la Casa Albă, în martie.

”Eu îl susţin pe Trump, eu susţin Statele Unite, vă susţine realegerea”, a continuat şeful statului brazilian.

Însă, printr-un tweet - instrumentul predilect al celor doi - a rezumat preşedintele brazilian cel mai bine apropierea sa faţă de omologul său american - o fotografie cu degetele mari ridicate în sus şi zâmbete largi. Şi o privire ironică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.