Preşedintele american Donald Trump şi preşedintele chinez Xi Jinping se vor întâlni, cel mai probabil, în marja summitului G20 din Japonia de la sfârşitul lunii iunie, a declarat Hogan Gidley, un purtător de cuvânt al Casei Albe, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gidley a precizat însă că întâlnirea nu a fost programată încă.
 
„Pare că mergem în această direcţie”, a declarat Gidley pentru Fox News după ce a fost întrebat dacă cei doi lideri vor avea o întâlnire bilaterală.
 
La începutul lunii mai, Washingtonul a majorat de la 10% la 25% tarifele aplicate unor importuri din China în valoare de 200 de miliarde de dolari, acuzând Beijingul că şi-a renegat angajamentele făcute în cursul negocierilor comercial. Acest fapt a determinat Beijingul să reacţioneze cu tarife suplimentare pentru majoritatea importurilor din SUA aflate pe o listă de 60 de milairde de dolari.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.