Donald Trump s-a certat pe Twitter cu Chelsea Clinton, fiica fostei sale rivale democrate în alegeri Hillary Clinton şi a fostului preşedinte Bill Clinton, din cauza deciziei şefului statului american de a o aşeza pe fiica sa, Ivanka Trump, la masă cu liderii care au participat la summitul G20, la Hamburg, în Germania, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trump a scris pe Twitter că decizia sa de a-i permite fiicei sale să-i ţină locul la summitul de la Hamburg a fost ”foarte standard”.

El a apreciat că presa ar fi spus ”CHELSEA FOR PRES!” (Chelsea, preşedintă!) dacă Hillary Clinton ar fi făcut acest lucru.

Chelsea Clinton i-a răspuns la acest tweet că părinţii ei nu ar fi făcut vreodată aşa ceva.

Ivanka Trump a fost criticată online după ce a stat, în locul tatălui ei, pe scaunul dintre premierul britanic Theresa May şi preşedintele chinez Xi Jinping sâmbătă, la summitul G20 de la Hamburg, în timp ce preşedintele american participa la o reuniune bilaterală cu preşedintele indonezian Joko Widodo.

”Eu i-am cerut Ivankăi să(-mi) ţină locul. Foarte standard”, a scris Donald Trump luni dimineaţa pe Twitter.

”Angela M este de acord!”, a adăugat el, referindu-se la cancelarul german Angela Merkel.

”Dacă lui Chelsea Clinton i s-ar fi cerut să(-i) ţină locul mamei ei, în timp ce mama ei ne-ar fi vândut ţara, Ştirile False ar fi spus CHELSEA FOR PRES!”, a continuat Trump în alt mesaj.

Chelsea Clinton, care avea 12 ani atunci când tatăl ei, Bill Clinton, a depus jurământul de preşedinte al Statelor Unite, i-a răspuns ”Bună dimineaţa, domnule preşedinte. Mamei sau tatălui meu nu le-ar fi trecut niciodată prin minte să mă întrebe acest lucru. Dumneavoastră ne vindeţi ţara? Sper că nu”.

Chelsea Clinton a devenit o critică frecventă, pe reţele de socializare, a lui Trump şi a politicilor administraţiei acestuia după înfrângerea mamei ei în alegerile prezidenţiale din 2016.

Trump a postat luna trecută o serie de maseje pe Twitter în care acuza familia Clinton că are relaţii nepotrivite cu Rusia.

Câteva zile mai târziu, Chelsea Clinton, în vârstă de 37 de ani, l-a acuzat pe strategul Casei Albe Steve Bannon că l-a ”umilit pentru că este gras” pe  purtătorul de cuvânt al preşedinţiei Sean Spicer.

Ea şi fiica lui Trump, Ivanka, au spus că sunt ”prietene foarte bune”, în pofida rivalităţii politice între familiile lor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.