Preşedintele american Donald Trump a rupt tăcerea şi a deplâns joi depăşirea pragului de 100.000 de morţi din cauza covid-19 în Statele Unite, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tocmai am făcut un pas trist prin moartea a 100.000 de persoane imputată pandemiei coronavirusului. Tuturor familiilor şi prietenilor persoanelor decedate ţin să le transmit sincerele mele condoleanţe şi dragostea mea faţă de tot ceea ce reprezentau ei şi reprezintă. Dumnezeu fie cu voi!”, a scris el pe Twitter.

Peste 100.000 de oameni au murit din cauza covid-19 în Statele Unite, în contextul în care o încetinire a bilanţului zilnic al morţilor alimentează îndemnuri la o redeschidere a magazinelor şi la o scoatere a americanilor din izolare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Bilanţul american este cel mai mare din lume, unde pandemia a ucis peste 350.000 de oameni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.