Greta Thunberg a fost desemnată ”personalitatea anului” 2019 de revista Time, un lucru care nu-i place lui Donald Trump, desemnat de publicaţie ”personalitatea anului” în 2016, iar locatarul Casei Albe o îndeamnă ”să se destindă”, relatează The Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”(Este) atât de ridicol. Greta trebuie să lucreze la problema sa de mangementul furiei, iar apoi să se ducă la un film bun la cinema cu un prieten. Destinde-te, Greta, destinde-te”, a scris miliardarul republican pe Twitter.

Este Donald Trump gelos pe o adolescentă? se întreabă HP.

Fostul om de afaceri în domeniul imobiliar ţine atât de mult la acoperirea sa mediatică în Time, încât a agăţat un exemplar fals în mai multe dintre hotelurile sale, o fraudă dezvăluită de ziarul The Washington Post (WP).

Greta Thunberg, obişnuită de-acum cu atacurile şefului statului american, a reacţionat, modificându-şi, aşa cum a făcut în mai multe rânduri, prezentare pe contul de Twitter.

Activista în vârstă de 16 ani se prezintă drept o ”tânără adolescentă care lucrează la problemele sale de furie. Pe cale de a se destinde şi de a se uita la un film bun şi vechi împreună cu un prieten”.

Tânăra şi-a făcut un obicei din a răspunde în acest fel.

În octombrie, când preşedintele rus Vladimir Putin a catalogat-o condescendent drept o ”fetiţă drăguţă”, ea s-a prezentat pe Twitter drept o ”adolescentă drăguţă, dar prost informată”.

La sfârşitul lui septembrie, ea a luat în derâdere declaraţii ale lui Trump care îi ironiza viziunea cu privire la viitor, prezentându-se drept ”o tânără foarte fericită care priveşte către un viitor strălucitor şi minunat”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.