Preşedintele american, Donald Trump, a ameninţat marţi că se va răzbuna pe actriţa porno Stormy Daniels şi pe avocatul ei, Michael Avenatti, după ce un process intentat împotriva sa de cei doi a fost respins luni, scrie Politico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Judecătorul federal respinge procesul lui Stormy Daniels împotriva lui Trump. Trump are dreptul la daune. Minunat, acum pot să mă răzbun pe Faţădecal şi avocatul ei de mâna a treia în minunatul stat Texas”, a scris Trump pe Twitter.

“Ea va confirma scrisoarea pe care a semnat-o. Nu ştie nimic despre mine, o escroacă!”, a adăugat Trump. Judecătorul S. James Otero din California a respins procesul intentat de Stormy Daniels. Ea l-a dat în judecată pe preşedintele american după ce el a scris pe Twitter că povestea ei, în care un bărbat a ameninţat-o să nu iasă în public cu aventura sa cu Trump, “este o făcătură”. Nu este clar la ce se referă Trump când scrie că “se va răzbuna” pe Daniels şi Avenatti, dar pare că îl atacă pe avocat, care a sugerat că ar fi interesat de o candidatură la preşedinţie. Avenatti a răspuns afirmaţiilor lui Trump, declarând că preşedintele este “un misogin dezgustător şi o ruşine pentru Statele Unite”. “Dă tot ce poţi, pentru că vom demonstra întregii lumi ce mincinos eşti. Cu câte femei ai înşelat-o pe soţia ta, având copil acasă?”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.