Preşedintele american Donald Trump a notat, duminică, pe Twitter, că liderul nord-coreean, Kim Jong Un, riscă să piardă totul dacă va acţiona “într-un mod ostil”, el subliniind şi necesitatea denuclearizării Coreii de Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Kim Jong Un este prea inteligent şi are mult prea mult de pierdut, de fapt totul, dacă acţionează într-un mod ostil. El a semnat cu mine un Acord de Denuclearizare puternic în Singapore. Nu vrea să îşi anuleze relaţia specială cu preşedintele SUA sau să se amestece în alegerile prezidenţiale din SUA, din noiembrie. Coreea de Nord, sub conducerea lui Kim Jong Un, are un potenţial economic extraordinar, dar trebuie să se denuclearizeze, după cum a promis. NATO, China, Rusia, Japonia şi întreaga lume este unită în această privinţă!”, a notat Trump.

Sâmbătă, Donald Trump a declarat că nu crede că liderul nord-coreean Kim Jong Un doreşte să se amestece în alegerile prezidenţiale americane din 2020 şi că ar fi surprins dacă Phenianul ar acţiona cu ostilitate.

Tot sâmbătă, ambasadorul Coreii de Nord la Naţiunile Unite, Kim Song, a afirmat că denuclearizarea nu se mai află pe masa negocierilor cu Statele Unite şi că nu sunt necesare discuţii îndelungate cu Washingtonul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.