Preşedintele Donald Trump s-a declarat onorat, vineri, într-o scurtă alocuţiune la prânzul de la Capitoliu, de faptul că rivala sa înfrântă în cursa pentru Casa Albă, Hillary Clinton, a asistat la ceremonia de învestire, relatează The Associated Press şi CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aleşii republicani şi democraţi prezenţi la acest prânz s-au ridicat în picioare şi au aplaudat-o pe Clinton, pe care Trump a invitat-o să se ridice de la masă.

Hillary şi soţul său, fostul preşedinte democrat Bill Clinton, au asistat la învestire alături de membrii familiei Trump. Potrivit CNN, soţii Clinton au stat la aceeaşi masă cu Tiffany, fiica preşedintelui.

Preşedintele a spus că are ”mult respect faţă de aceste două persoane”.

În timpul campaniei însă, el a spus în mai multe rânduri că Hillary Clinton merită să fie la închisoare din cauza problemelor ei cu serverul privat de e-mail pe care l-a folosit pe când era secretarul de stat în primul mandat al fostului preşedinte Barack Obama. De asemenea, Trump le-a invitat pe femeile care l-au acuzat pe Bill Clinton de hărţuire sexuală să asiste la una dintre dezbaterile prezidenţiale.

Pe de altă parte, tot vineri, Trump i-a salutat atât pe Hillary, cât şi pe Bill Clinton, în drum către prânzul de la Capitoliu, scrie CNN.

Preşedintele s-a întins peste masă, i-a strâns mâna lui Hillary Clinton şi a spus ”îţi mulţumesc că ai venit”, potrivit postului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.