Preşedintele SUA Donald Trump a abordat subiectul violenţei domestice pe Twitter, unde a apreciat că simple acuzaţii pot ruina o viaţă şi s-a întrebat: „Oare nu mai există un proces?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele american a adăugat: „Vieţile oamenilor sunt distruse de nişte simple acuzaţii. Unele sunt adevărate, iar altele nu. Unele sunt vechi şi altele sunt noi. Nu mai există cale de întoarcere pentru cei acuzaţi pe nedrept – viaţa şi cariera lor s-au încheiat”.

Postarea de sâmbătă dimineaţă de pe Twitter vine după ce doi foşti consilieri ai lui Trump au fost acuzaţi de violenţă domestică în ultima săptămână. Ambii şi-au dat demisia deşi neagă acuzaţiile venite din partea fostelor soţii.

Deşi Trump nu a făcut referire directă la cei doi, postarea de pe Twitter pare să fie un răspuns la demisia lui Rob Porter, cel acuzat de două foste soţii de abuz. De asemenea, vineri, un alt consilier al lui Trump, David Sorensen, şi-a dat demisia după ce fosta soţie l-a acuzat de violenţă. Ambii au declarat că sunt nevinovaţi dar că îşi dau demisia pentru a evita implicarea Casei Albe în controverse nedorite.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.