Donald Trump a criticat într-un mesaj publicat luni pe Twitter abordarea diferită de către media a politicii privind imigraţia, aceeaşi dusă de administraţia Barack Obama, şi susţine că sub conducerea lui a fost făcută „o treabă mult mai bună”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele american a spus: „Este o diferenţă atât de mare în abordarea de către media a aceloraşi politici privind imigraţia între Administraţia Obama şi a noastră. De fapt, noi am făcut o treabă mult mai bună, prin faptul că centrele noastre sunt mai curate şi mai bine conduse decât erau cele din timpul lui Obama. Ştirile false lucrează peste program!”.

Donald Trump este în continuare hotărât privind imigraţia, în timp ce 2.000 de copii rămân despărţiţi de părinţii lor. Preşedintele american a îndemnat duminică la şi mai multă fermitate în privinţa imigraţiei, sugerând că imigranţii ilegal pot să fie expulzaţi fără să treacă prin justiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.