Trei persoane au murit, duminică, într-un atac la o universitate din Manila. Conform autorităţilor, pare să fi fost vorba de un asasinat, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tragedia a avut loc la universitatea Ateneo, în timp ce studenţi la drept şi familiile lor soseau pentru ceremonia de înmânare a diplomelor, la care urma să fie prezent şi preşedintele Curţii Supreme.

Rose Furigay, fost primar al unui oraş, a cărei fiică se număra printre studenţi, a fost ucisă, a precizat primarul local Joy Belmonte. Fiica lui Rose Furigay a fost rănită. Ea este în stare stabilă, la spital.

Ceremonia a fost anulată.

Atacatorul a fost arestat. Iniţial el a fugit, a forţat un şofer să îşi părăsească maşina, însă a abandonat apoi vehiculul şi şi-a continuat fuga cu un microbuz. În cele din urmă, el a fost prins.

Poliţia a găsit două pistoale şi un amortizor care ar fi fost folosite de atacatorul identificat ca fiind Chao Tiao Yumul.

Bărbatul ar fi avut o serie de litigii cu Rose Furigay.  

El era în stare de libertate după ce plătise cauţiune într-un caz de criminalitate cibernetică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.