Cel puţin trei persoane au fost ucise, iar alte cinci au fost rănite, într-un atac armat, la o reuniune a unor motociclişti, în New Mexico, în sudul Statelor Unite, anunţă autorităţile, confirmând informaţii de presă, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Autorii atacului armat au fost arestaţi toţi”, a anunţat, fără să precizeze numărul arestaţilor, primarul Red River, Linda Calhoun, într-un interviu vido acordat publicaţiei locale Questa Del Rio News, confirmând bilanţul vicrimelor din presa locală.

”Niciun membru al forţelor de ordine, nicio persoană de la urgenţe nu a fost rănită. Niciun locuitor nu a fost rănit”, a subliniat ea.

”A fost un incident între ganguri”, a precizat ea.

Ea nu a precizat ce ganguri au fost implicate.

Atacul armat a avut loc sâmbătă seara, către ora locală 17.00 (duminică, 2.00, ora României), după ce aproximativ 20.000 de motociclişti s-au adunat de Memorial Day, la Red River, în comitatul Taos.

Potrivit ziarului local The Taos News, un poliţist a prezentat incidentul celulei centralei drept ”un atac armat în cus între (clubul de motociclişti) Banditos şi alt” club.

Un martor a declarat postului local KOAT, ofilială ABC News, că haosul a curpirns mulţimea.

”Oameni fugau în jurul locului care ne aflam şi strigau «se trage acolo»”, a declarat Eddie Cook.

”În timp ce toată lumea fugea în jurul meu, am auzit focuri de armă”, a adăugat el.

După atac, primarul din Taos a impus o interdicţie de circulaţie pe timp de noapte, de la ora locală 22.00 (duminică, 7.00, ora României), la ora locală 4.00 (13.00, ora României) şi o interdicţie de vânzare de alcool, potrivit The Taos News.

În mai 2015, un atac armat întyre bande rivale de motocicilişti, la Waco, în texas (sud), s-a soldat cu nouă morţi şi 15 răniţi, la o adunare de motociclişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.