Forţele de Apărare ale Israelului cred că trei israelieni daţi dispăruţi de la atacurile Hamas din 7 octombrie sunt ţinuţi ostatici în Gaza, a afirmat purtătorul de cuvânt al armatei Daniel Hagari, citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Armata israeliană a afirmat că bilanţul oficial al ostaticilor din Gaza poate varia, pe măsuri că sunt primite noi informaţii.

Israelul crede că acum sunt în viaţă 108 ostatici în Gaza, capturaţi în timpul atacului. Despre alţi 24 de ostatici luaţi în 7 octombrie se ştie că sunt morţi, iar trupurile lor au rămas în Gaza.

Un alt israelian este considerat în continuare dispărut în urma atacului, potrivit biroului premierului israelian.

Înainte de atacul din 7 octombrie, erau deja patru ostatici deţinuţi de Hamas din 2014, a arătat biroul, ducând numărul total al ostaticilor din Gaza la 112, fără a-I include pe cei 24 despre care se ştie că au murit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.