Şapte persoane au murit şi alte 30 au rămas blocate după ce acoperişul unei biserici s-a prăbuşit în Mexic, relatează bb.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa locală scrie că 10 persoane au fost transportate la spital, după ce acoperişul bisericii Santa Cruz din Ciudad Madero a fost distrus.

Poliţia din statul Tamaulipas a declarat că aproximativ 100 de persoane se aflau la o ceremonie religioasă în momentul prăbuşirii. Presa locală a relatat că era vorba de un botez.

Se crede că mai mulţi copii se află printre cei prinşi sub dărâmături, iar eforturile de salvare sunt în curs de desfăşurare.

Imaginile de pe reţelele de socializare arată momentul prăbuşirii, dar şi clădirea bisericii în ruine, în timp ce oamenii se înghesuie în jurul dărâmăturilor, căutându-i cu disperare pe cei care au fost prinşi înăuntru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.