Poliţia a anunţat, luni, că a reţinut un bărbat care este suspect în cazul atacului armat în masă de duminică din Sacramento, în urma căruia şase persoane au fost ucise şi alte 12 rănite. Ancheta este însă complexă, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dandrae Martin, în vârstă de 26 de ani, a fost identificat ca fiind un "suspect conex" şi a fost reţinut pentru atac şi posesie ilegală de arme de foc, potrivit unui comunicat al poliţiei din Sacramento. 

Martin este programat să se prezinte în faţa instanţei marţi la ora 15:00 PT (18:00 ET). 

În timpul anchetei iniţiale, detectivii au găsit peste 100 de cartuşe şi au descoperit cel puţin trei clădiri şi trei maşini care au fost lovite de gloanţe. 

"S-au tras multe focuri de armă în acea noapte şi de aici complexitatea anchetei", a declarat şefa poliţiei, Katherine Lester, pentru KCRA, afiliată CNN. 

Lester a declarat duminică că au fost mai mulţi trăgători şi că a avut loc o bătaie mare înainte de focurile de armă. 

Procurorul districtual Anne Marie Schubert a precizat, într-o declaraţie, că Martin nu a fost arestat pentru nicio crimă în acest incident. 

"Ancheta este extrem de complexă, implicând mulţi martori, înregistrări video de numeroase tipuri şi dovezi fizice semnificative. Este o anchetă în curs de desfăşurare şi anticipăm mai multe arestări în acest caz", a spus Schubert.  

Poliţia a executat mandate de percheziţie la trei locuinţe şi a fost recuperat cel puţin un pistol. Autorităţile au declarat că au primit peste 100 de fişiere video sau foto pe un portal de ponturi. 

Biroul legistului din comitatul Sacramento a identificat luni cele şase victime care au murit: 

- Johntaya Alexander, 21 de ani 

- Melinda Davis, 57 de ani 

-  Sergio Harris, 38 de ani 

- Joshua Hoye-Lucchesi, 32 de ani 

- Yamile Martinez-Andrade, 21 de ani 

- Devazia Turner, 29 de ani 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.