Poliţia a acuzat un tânăr de 19 ani de două capete de acuzare de tentativă de omor pentru atacul asupra a trei poliţişti în apropiere de Times Square în noaptea de Anul Nou, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Trevor Bickford - care a fost, de asemenea, acuzat de două capete de acuzare pentru tentativă de agresiune - a călătorit la New York cu trenul din Maine înainte de atac, a declarat poliţia. Presa americană a relatat că familia sa a declarat recent FBI-ului că se temea că acesta a fost radicalizat de extremiştii islamişti. Comisarul de poliţie Keechant Sewell a declarat că atacul a fost "neprovocat". Cei trei ofiţeri - dintre care unul a suferit o fractură de craniu după ce a fost lovit de macetă - au fost externaţi din spital duminică. Anchetatorii cred că Bickford a călătorit în oraş pe 29 decembrie, după ce a retras mii de dolari în numerar din contul său bancar şi a cumpărat cuţitul folosit ulterior în atac. El şi-ar fi lansat atacul cu puţin timp înainte de ora locală 22:00, sâmbătă, în apropierea unei zone care fusese amenajată pentru festivităţile de Anul Nou, a declarat Sewell. În timpul atacului, el a încercat să lovească poliţiştii în cap cu arma sa, înainte ca unul dintre ofiţeri să tragă cu arma şi să îl lovească în umăr, au declarat oficialii. Bickford rămâne în spital, în custodia poliţiei, din cauza rănilor suferite în urma atacului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.