Demonstranţi care cer încetarea focului în Gaza au provocat joi seara momente tensionate în faţa Casei Albe, înaintea discursului despre starea Uniunii pe care preşedintele Joe Biden se pregăteşte să îl rostească în Congresul american, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secret Service, serviciul care se ocupă de paza demnitarilor americani, a închis accesul publicului pe bulevardul Pennsylvania Avenue, în faţa Casei Albe, dar manifestanţii s-au stâns în partea de sus a parcului Lafayette, vizavi de biserica episcopală St. John's, unde puteau fi văzuţi cu pancarte în care critică administraţia şi pe Joe Biden pentru sprijinul acordat Israelului.

La un moment dat, un şofer a părut că vrea să îşi parcheze maşina în faţa protestatarilor înainte de a tura motorul cu putere. Soferul a fost forţat să coboare din maşină şi a fost dus în custodia poliţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.