Este timpul să desenăm mlaştina de aici, de la Bruxelles, a declarat joi prim-ministrul ungar Viktor Orbán într-un mesaj video postat pe pagina sa de socializare, conform MTI. Orbán a subliniat: faptul că “vicepreşedintele stângist al Parlamentului European a fost arestat sub acuzaţia de corupţie” şi-a pus amprenta pe summit-ul Uniunii Europene de la Bruxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a declarat: Toată lumea ştia că Bruxelles-ul este plin de cazuri de corupţie, dar “acum s-a ajuns deja la un nivel” la care a fost nevoie şi de intervenţia poliţiei.

Scandalul de corupţie a zguduit instituţiile europene, percheziţiile domiciliare se ţin lanţ, poliţia confiscă milioane de euro şi toată lumea încearcă să afle care sunt politicienii de la Bruxelles care ar mai putea fi implicaţi, a relatat Orbán.

El a adăugat: Mulţi sunt de părere că legăturile ar putea ajunge până la nivelurile cele mai înalte.

Premierul a precizat că joi a fost audiat preşedintele Parlamentului European.

”I-am solicitat, am iniţiat o anchetă profundă şi cuprinzătoare asupra scandalului de corupţie de la Bruxelles”, a afirmat Orban, conform MTI.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.