Joe Biden estimează că bilanţul epidemiei covid-19 în Statele Unite probabil va depăşi 500.000 de morţi în februarie, evocând o bătăţie viitoare dificilă şi a emis un decret prin care impune ocarantină pasagerilor zborurilor internaţionale, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul preşedinte american a apreciat, într-o intervenţie la Casa Albă, că actuala campanie de vaccinare din Statele Unite a fost un ”eşec amarnic până acum”.

”Lucrurile vor continua să se înreutăţească înainte săfie mai bine”, a apreciat Biden.

El a emis un decret prin care le cere călătorilor cu avionul să se plaseze în carantină la sosirea în Statele Unite.

”În măsura posibiilului”, aceşti pasageri este necesar să respecte directivele Centrelor de Controlul şi Prevenţia Bolilor (CDC) cu privire la călătoriile internaţionale, ”inclusiv perioadele recomandate de auto-plasare în carantină”.

El cere agenţiilor americane prin decret să impună rapid purtarea măştii de protecţie în mijloacele de transport care asigură legături între statele americane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.