Un bărbat s-a împuşcat lângă Casa Albă, conform Secret Service, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secret Service a postat informaţia pe Twitter, precizând că răspunde „relatărilor conform cărora o persoană s-a împuşcat” în faţa gardului din partea de nord a Casei Albe.

Preşedintele Donald Trump se află împreună cu soţia sa la reşedinţa din Mar-a-Lago, Florida. Secretarul de presă adjunct al Casei Albe, Hogan Gidley, a declarat că Trump a fost informat cu privire la situaţie.

Secret Service a precizat că nu există informaţii că ar exista alte persoane rănite.

Poliţia din Washington a spus într-o postare pe Twitter că un bărbat s-a împuşcat iar echipajul lor pentru „morţi naturale” se află la locul incidentului.

Geoff Bennett, corespondentul NBC News la Casa Albă, a spus că jurnaliştii „se adăposteau” în încăperea pentru conferinţele de presă.

Pe 24 februarie, o maşină a intrat într-o barieră de securitate în afara clădirii, iar o femeie de 35 de ani a fost reţinută.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.