Paul Pelosi, soţul preşedintelui Camerei Reprezentanţilor din SUA, Nancy Pelosi, se recuperează în urma intervenţiei chirurgicale la care a fost supus după ce a fost atacat cu un ciocan, la locuinţa sa, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pelosi, în vârstă de 82 de ani, are fractură craniană şi răni grave la braţul drept.

Suspectul ar fi cerut să o vadă pe Nancy Pelosi după ce a pătruns în imobilul acesteia din San Francisco.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost arestat sub acuzaţia de tentativă de omor.

Nu se cunoaşte motivul agresiunii.

Pelosi - care se afla în cealaltă parte a ţării în Washington DC în momentul atacului - a revenit în San Francisco pentru a-şi vizita soţul la spital.

Un purtător de cuvânt al liderului democrat a declarat că Paul Pelosi a fost atacat la primele ore ale dimineţii de vineri „de un atacator care a acţionat cu forţă şi i-a pus în pericol viaţa, în timp ce cerea să-l vadă pe preşedintele Camerei Reprezentanţilor”.

Şeful poliţiei din San Francisco, William Scott, a declarat că suspectul, David DePape, este încă în spital, de vineri seară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.