Cel puţin opt persoane au fost ucise în atacul cu armă în San Jose, California, miercuri, iar cel care a tras era un angajat al VTA (Valley Transportation Authority), a anunţat Poliţia, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pot confirma că la ora actuală opt persoane au murit. Şi un suspect a fost declarat mort", a declarat Russell Davis de la Poliţia comitatului Santa Clara, precizând că bilanţul victimelor ar putea creşte. 

Trupele speciale caută la faţa locului dacă sunt dispozitive explozive. 

O serie de atacuri armate au îndoliat Statele Unite în ultimele luni, inclusiv într-o instaţaie FedEx, la Indianapolis, într-un imobil de birouri în California, într-un supermarket la Boulder, în Colorado, şi în mai multe saloane de masaj din Atlanta.

În weekend, 12 persoane au fost ucise prin împuşcare, iar alte aproximartiv 50 au fost rănite în întreaga ţară, o intensificare a violenţei armelor de foc, denunţată drept o ”epidemie” de către preşedintele american Joe Biden.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.