O persoană a murit şi cel puţin cinci persoane au fost rănite după ce un vehicul a intrat, marţi seară, într-o sală de urgenţe a unui centru medical din Austin, potrivit medicului şef al unităţii, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

 

 

O persoană aflată în maşină a fost scoasă din maşină inconştientă şi i s-a făcut resuscitare, dar a murit la faţa locului, potrivit lui Thayer Smith de la Departamentul de pompieri din Austin.

Patru victime au fost transportate la alte spitale, inclusiv un adult şi un copil care se aflau în stare critică.

Căpitanul Christa Stedman, de la serviciile medicale de urgenţă din Austin-Travis County, a precizat că copilul aflat în stare critică avea răni care îi puneau viaţa în pericol, în timp ce rănile adultului puteau pune viaţa în pericol.

Un pacient a fost internat la Centrul Medical St. David's North Austin, unde accidentul a avut loc în holul Urgenţelor, a declarat medicul şef Peter DeYoung.

Oficialii Austin-Travis County EMS au declarat mai devreme marţi seară, într-o postare pe Facebook, că cel puţin 11 persoane au fost rănite în urma accidentului.

Opt pacienţi care se aflau la spital şi care nu au fost răniţi în accidentul de maşină au fost, de asemenea, transferaţi la alte spitale, a precizat DeYoung.

În înregistrarea video a scenei de panică se vede cum oamenii aleargă prin holul camerei de urgenţă în timp ce anvelopele vehiculului continuă să se învârtă, scoţând un sunet strident.

Zona a fost eliberată de trecători, iar personalul spitalului a început rapid să se ocupe de răniţi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.