Preşedintele american Joe Biden a semnat, marţi, legea care alocă 13,6 miliarde de dolari Ucrainei, un ajutor ”istoric” oferit ţării aflate în război.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele american a semnat, marţi, legea care oferă ”o finanţare istorică de 13,6 miliarde de dolari Ucrainei”.  

”Agresiunea lui Putin împotriva Ucrainei a unit oamenii din America şi din întreaga lume pentru a acţiona cu urgenţă şi hotărâre. Vreau să mulţumesc conducerii Congresului pentru că a lucrat atât de repede pentru a ne asigura că avem resursele de care avem nevoie pentru a continua răspunsul nostru ferm la această criză”, a transmis Joe Biden.  

Acesta s-a refeirt la refugiaţi, dar şi la ucraineni din interiorul ţării care au nevoie de ajutor.  

Premierul ucrainean, Denîs Şmîhal, a mulţumit pentru spriinul acordat.  

”Preşedintele SUA, Joe Biden, a semnat proiectul de lege care alocă 13,6 miliarde de dolari pentru sprijinirea Ucrainei. Aceste fonduri vor fi folosite în special pentru ajutor militar şi alimentar pentru ţara noastră. În numele guvernului ucrainean, mulţumesc Statelor Unite pentru această decizie istorică”, a transmis Denîs Şmîhal, într-un mesaj pe Twitter.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.