Un japonez în vârstă de aproximativ 20 de ani, suspectat de faptul că a ucis doi membri ai familiei şi că a rănit cel puţin alte două persoane cu un arc cu săgeţi, a fost arestat joi de către poliţie, potrivit presei locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presupusul criminal, un student, a fost arestat la locul crimei, în cartierul rezidenţial Takarazuka, situat între Osaka şi Kobe (vest), potrivit cotidianului local Kobe Shimbun.

Două femei adulte au murit din cauza rănilor, iar spitalul la care au fost conduse de urgenţă nu a putut decât să constate decesul, potrivit ziarului.

Tânărul ar fi mărturisit că ar fi ucis mai mulţi membri ai familiei, tot potrivit Kobe Shimbun.

Motivul gestului său era necunoscut.

El a fost arestat cu privire la ”tentativă de omor”, potrivit postului de televiziune public NHK, care precizează că cel puţin alte două persoane au fost rănite, un bărbat şi o femeie, spitalizaţi.

Poliţia ar fi fost alertată telefonic de către o femeie care a anunţat că nepotul său a tras cu o săgeată asupra sa, potrivit NHK.

Contactată de AFP, poliţia locală a refuzat să comenteze cu privire la caz.

Japonia are reputaţia că este una dintre ţările cele mai sigure din lume, în contextul în care are o legislaţie foarte strictă cu privire la armament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.