Strada din Tirana pe care se află ambasada Rusiei şi cea a Ucrainei se va numi “Free Ukraine”, în onoarea rezistenţei ucrainenilor împotriva ruşilor, a anunţat primarul Erion Veliaj, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De când Rusia a invadat Ucraina, Albania s-a alăturat celorlalte state europene în acordarea de sancţiuni economice pentru ruşi şi a interzis accesul avioanelor ruseşti în spaţiul său aerian.

“Generaţia noastră va fi marcată de această agresiune sângeroasă a Rusiei şi rezistenţa eroică a Ucrainei ar trebui să fie amintită în locurile noastre puublice”, a spus Erion Veliaj.

Strada s-a numit până acum Donika Kastrioti, numele soţiei eroului naţional al Albaniei, Skanderbeg. Pe strada respectivă se află şi ambasadele Serbiei şi Kosovo.

“Ruşii vor fi nevoiţi să muncească, să trăiască şi să îşi primească scrisorile la adresa de pe strada Free Ukraine”, a subliniat Veliaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.