Preşedintele american Donald Trump are o stare de sănătate foarte bună, s-a stabilit după încheierea “primei faze” a controlului anual căruia îi este supus preşedintele, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Casa Albă a confirmat că Trump a fost supus sâmbătă unui control şi unor analize de laborator la centrul medical Walter Reed, din Washington.

Controlul nu se afla în programul public al preşedintelui şi nu au fost date publicităţii detalii cu privire la analize.

Acest control vine la zece luni după ce în urma controalelor medicale anuale s-a stabiit că Donald Trump are o stare de sănătate foarte bună.

Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, a precizat într-un comunicat că testele de sâmbătă au fost programate rapid pentru că preşedintele avea acest weekend liber. Ea a menţionat că Trump este sănătos şi energic.

Controalele medicale ale preşedintelui nu se fac după un anumit program, însă precedentele două au fost anunţate dinainte şi menţionate în programul public al lui Trump.

De când este preşedinte, Donald Trump a vizitat centrul medical Walter Reed de nouă ori.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.