Soţul preşedintei Camerei Reprezentanţilor americane Nancy Pelosi, Paul Pelosi, a fost externat, joi, din spital, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală în urma atacului de săptămâna trecută, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paul Pelosi a fost externat din spitalul din San Francisco, după ce s-a recuperat în urma unei intervenţii chirurgicale pentru repararea unei fracturi craniene şi a unor răni la mână şi braţ, potrivit unei surse familiare cu situaţia.  

Paul Pelosi este acasă şi se odihneşte, la doar şase zile de la atacul brutal de săptămâna trecută, a precizat sursa. 

O actualizare a stării de sănătate a lui Pelosi din partea familiei este aşteptată în orele următoare.  

Paul Pelosi a fost ”agresat violent” într-o intrare prin efracţie în casa cuplului, vineri, în California. El a fost atacat cu un ciocan de un individ care o căuta pe preşedinta Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, care însă nu era la domiciliu.  

Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a suferit o fractură craniană şi răni grave la braţul drept, fiind spitalizat.  

Un bărbat a fost arestat în acest caz, el afirmând că intenţiona să o ţină ostatică pe Nancy Pelosi şi să-i ”rupă genunchii”. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.